search-block-background

JobBoost Zorg

Met persoonlijke aandacht boosten we jouw carrière in de zorg

Wie wij zijn

Bij JobBoost Zorg zetten we ons in voor het vinden van de perfecte match tussen zorgprofessionals en zorginstellingen. Hoewel we nieuw zijn in de zorgsector, hebben we het afgelopen halfjaar veel onderzoek en ervaring opgedaan om de behoeften en wensen van zorgverleners en zorginstellingen goed te begrijpen. Als JobBoost Zorg bieden wij banen in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg (VVT) en ziekenhuizen. Of je nu op zoek bent naar afwisselende opdrachten als ZZP'er of naar een vaste baan met veel begeleiding en persoonlijke aandacht, wij staan voor je klaar.

Kom in contact

Geen zorgprofessional maar wel iets willen bijdragen aan de zorg?

Start als Thuishulp in Amsterdam en draag bij aan het huishouden en het welzijn van jouw cliënten. Je zal huishoudelijke taken overnemen waardoor je bijdraagt aan hun zelfstandigheid. Ook word je een vertrouwd gezicht en bouw je een band met ze op. Is dit iets voor jou? 

Ontmoet jouw contactpersoon

Tessa

"Mijn passie is om te luisteren, te begrijpen en de perfecte verbinding te maken die voor iedereen werkt. Samen zorgen we voor de beste zorg!"

Jess

"Ik geloof in persoonlijke begeleiding en echte aandacht, zodat jij als zorgmedewerker het beste uit jezelf kunt halen. Samen zorgen we ervoor dat jouw passie voor de zorg kan bloeien in een omgeving waar je gewaardeerd wordt."

Puck

"Ik vind het heel belangrijk dat jouw vaardigheden tot zijn recht komen en zou graag samen willen onderzoeken wat jij nodig hebt binnen je werk als zorgprofessional. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen een zorgvisie kunnen creëren die perfect aansluit op jouw wensen en vaardigheden waardoor jij alles uit je werk kan halen."

Contactformulier

Laat een bericht achter en Tessa, Jess of Puck neemt zo snel mogelijk contact met je op.