search-block-background

Op zoek naar talent?

Door middel van onze unieke wervingsmethode selecteren wij de perfecte kandidaten die aansluiten op de behoeftes van jouw organisatie. Zo vormen wij de verbinding tussen bedrijven en talent!

Onze aanpak

Een aanpak die alle werk uit handen neemt

1. Kennismaking

Bij JobBoost heb je een toegewijde recruiter als jouw vaste contactpersoon, die de behoeften van de organisatie begrijpt en samen met onze marketingafdeling op maat gemaakte vacatures en campagnes maakt.

2. Unieke werving

JobBoost is dé online recruitment specialist. Voor elke vacature wordt op kosten van JobBoost een unieke recruitmentstrategie ontwikkeld. Vacatures en bijbehorende advertenties worden ingezet op een mix van (social) mediakanalen.

3. Selectie

Recruiters van JobBoost selecteren vervolgens de ideale kandidaten. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is een klikgesprek voeren. Een nieuwe werknemer komt hierna op contract via uitzenden, werving- en selectie, detacheren of ZZP.

4. Medewerker in dienst

Bij uitzenden en detacheren zorgt JobBoost samen met jouw organisatie voor de perfecte loopbaanbegeleiding op maat voor de medewerker. Bij werving- en selectie en ZZP zorgen we samen voor een goede start van je nieuwe collega.

Onze diensten

Uitzenden

Zoek je nieuwe medewerkers zonder ze (direct) vast in dienst te nemen? Wij regelen alles, van de werving tot de administratie. Zo heb je zelf geen omkijken naar contracten, salarissen, vakantiedagen, uitkeringen en het werkgeversrisico.

Detacheren

Ontdek de eenvoud van detachering, jouw directe toegang tot opgeleid en gespecialiseerd personeel. Versterk je organisatie tijdelijk of voor een langere periode zonder extra werk en werkgeversrisico’s.

Werving- en selectie

Een medewerker direct aannemen op eigen contract maar de werving uitbesteden? Dat kan! Onze recruiters selecteren de beste kandidaten uit vele sollicitanten en stellen die aan je voor.

ZZP bemiddeling

Op zoek naar de beste ZZP'er om een succes te maken van een opdracht binnen jouw organisatie? Wij vinden die, koppelen jullie aan elkaar en zorgen dat het werkt.

Specialistische dienstverlening

Grote opschaling & piekwerving

Voor veel opdrachtgevers is JobBoost dé partner wanneer snel een grote opschaling van personeel nodig is. Een projectteam met specialisten verzorgt de werving en onboarding van grote aantallen medewerkers in korte tijd.

Multilingual recruitment

JobBoost heeft een bewezen trackrecord in het vinden van meertalig personeel voor bijvoorbeeld customer servicefuncties. Gespecialiseerde campagnes zorgen voor het bereiken van de juiste doelgroep.

Werkgevers die voor ons kiezen

Deze en veel meer werkgevers kiezen voor JobBoost

Contact

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?
Ons team staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op of vul onderstaand formulier in. Dan krijg je binnen 24 uur (werkdagen) een reactie.

Contactformulier