search-block-background

Wie zijn wij?

JobBoost vernieuwt de recruitmentbranche met slimme technologieën en een persoonlijke aanpak. Wij verbinden werkzoekenden met carrièremogelijkheden en helpen bedrijven talent te ontdekken.

Onze kernwaarden

Innovatie

Bij JobBoost omarmen we innovatie. We testen voortdurend nieuwe wervingsmethoden zodat we voorlopen in de recruitmentbranche. Dit resulteert in innoverende sollicitatieprocessen en het vinden van de beste werknemers.

Doelgerichtheid

We geven sollicitanten snel duidelijkheid, helpen ze binnen no-time aan een nieuwe baan en voorzien opdrachtgevers op het juiste moment van de beste medewerkers. Snelheid, efficiëntie en gemak zijn daarbij voor ons essentieel.

Samenwerken

Luisteren, begrijpen en je inleven in anderen is onze kracht. We vinden het belangrijk om een band op te bouwen met al onze medewerkers en opdrachtgevers. Hiermee creëren wij een omgeving waarin een fijne samenwerking centraal staat.

Plezier

Bij JobBoost vinden wij het belangrijk dat werken leuk is. Samenwerken, waardering en plezier staan centraal. Het is niet alleen ons doel, maar ook wie we zijn: een organisatie waar werken met plezier voorop staat.

Diversiteit en inclusie

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en gelijke kansen heeft. We moedigen diversiteit aan en werken graag samen met mensen met verschillende achtergronden en perspectieven.

Ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd op John M. Keynesplein 12-46 in Amsterdam.
Wij nodigen je van harte uit om langs te komen of om contact op te nemen.

Werken bij JobBoost

Met ons meegroeien? Bekijk hieronder de mogelijkheden.