search-block-background

Vast in dienst?

Direct op contract bij een zorginstelling die bij je past of liever de voordelen ontdekken van detacheren?

Kom in contact

Aan jou de keus

Als je op zoek bent naar vastigheid, kun je kiezen voor detachering of om direct op contract te gaan bij de zorginstelling die bij jou past.

Detacheren
Detacheren via JobBoost Zorg betekent dat je bij ons in dienst komt en vervolgens werkt bij een of meerdere van onze opdrachtgevers in de VVT-sector. Je kunt een contract krijgen voor bepaalde of onbepaalde tijd, afhankelijk van de opdracht. De duur van een opdracht is minimaal enkele maanden. Soms is de einddatum vooraf bekend, maar het kan ook zijn dat je langer blijft dan gepland.

Detacheren geeft je de kans om waardevolle ervaring op te doen terwijl je geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij het bieden van persoonlijke begeleiding belangrijk en zorgen wij ervoor dat je altijd één vast aanspreekpunt hebt.

Direct op contract bij een zorginstelling
Ben je op zoek naar een nieuwe baan maar weet je even niet meer welke opties er allemaal zijn en welke zorginstelling bij jou past? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match, zodat je jouw carrière kunt voortzetten in een omgeving die perfect bij je past.

Wij helpen jou
Of je nu kiest voor een vast dienstverband of detachering, bij ons staat jouw professionele groei en werkgeluk voorop. Vul het contactformulier in en Tessa, Jess of Puck zal samen met jou de beste plek in de zorg vinden!


Meer weten of aanmelden?

Vul het formulier in en Tessa, Jess of Puck neemt zo snel mogelijk contact op.