search-block-background

Case: Carglass® & JobBoost

Monteurs en customer service medewerkers

Carglass®

Carglass® wordt versterkt door een nauwe samenwerking met JobBoost. Wie kent Carglass® niet? Als toonaangevende dienstverlener in de autobranche heeft de organisatie servicemonteurs verspreid over het hele land die dagelijks klaarstaan om autoruiten te repareren en te vervangen om mensen weer veilig op de weg te helpen.

Samenwerking

Klantcontact medewerkers en monteurs
Sinds het begin van 2023 ondersteunt JobBoost met succes Carglass® bij het werven van klantcontact collega’s voor het Customer Contact Center en servicemonteurs voor de landelijke regio’s.

De samenwerking begon met het aantrekken van klantcontact collega’s. Sinds de start zorgt JobBoost ervoor dat er een constante instroom van talent is. Mensen met service in hun DNA die voor de optimale klanttevredenheid bij Carglass klanten gaan.

Succesvolle pilot monteurs
Medio 2023 benaderde Carglass® JobBoost met de vraag of ook ondersteuning geboden kon worden bij het werven van servicemonteurs. Dit was voor Carglass een grote uitdaging in de arbeidsmarkt van dat moment.

Voor JobBoost was dit een relatief nieuw profiel waarvoor een pilotfase is gestart in 3 regio’s. Een recruitmentcampagne met inzet van zeer diverse media is door JobBoost ontwikkeld. De strategie werkt uitstekend, waardoor deze op nationaal niveau kon worden uitgerold.

Dit heeft erin geresulteerd dat we met elkaar in een periode van 6 maanden meer dan 25 nieuwe servicemonteurs hebben kunnen werven. Dat blijven we samen doen.

Recruitment op maat
Carglass® is een voorbeeld van een organisatie waarvoor JobBoost zeer diverse profielen werft. Door een unieke werkwijze in de branche is JobBoost in staat om voor ieder profiel een wervingscampagne op maat te maken. We vinden de juiste medewerkers daar waar de doelgroep zich bevindt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?