search-block-background

Case: Dustin & JobBoost

Allround ICT medewerkers, werkplekbeheerders en migratiemedewerkers

Dustin

Dustin is een online based IT-partner en marktleider in de Nordics en Benelux. Dustin helpt hun diverse klanten om op de voorgrond te blijven door ze te voorzien van passende IT-oplossingen. Denk hierbij aan het leveren en plaatsen van nieuwe werkplekken en hardware. Klanten variëren van small business en het MKB tot Large Corporate en overheidsinstellingen.  

Samenwerking

Voor het plaatsen van de hardware en het installeren van de software zoekt Dustin aanstormend talent in de IT-wereld. Hiervoor werkt de organisatie al vele jaren samen met JobBoost.

IT'ers op projectbasis en vaste basis
Op projectbasis en op vaste basis kan JobBoost hier de juiste kandidaten voor leveren. Het gaat om medewerkers die helpen bij beheren van de werkplekken, de installatie van de hardware en de uitgifte van nieuwe apparatuur bij grote organisaties en overheden. Kennis van IT en uitstekende service zijn daarbij van groot belang. Zo zorgen Dustin en onze medewerkers ervoor dat duizenden mensen in Nederland optimaal kunnen werken.

Campagnes per profiel en regio
Omdat medewerkers verspreidt over heel Nederland gezocht worden is de recruitmentstrategie van JobBoost daarop afgestemd. Campagnes op social media en overige (marketing)kanalen worden specifiek voor het juiste profiel en de juiste regio ontwikkeld. Zo kan JobBoost in heel Nederland aan de vraag naar personeel voldoen.

Medewerkers werken met een JobBoost arbeidsovereenkomst bij verschillende partners van Dustin. Om het dienstverband van de medewerkers in goede banen te leiden, wordt er gedurende het jaar intensief contact gehouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?