search-block-background

Case: Eurocross Assistance (onderdeel Achmea) & JobBoost

Iedere zomer meer dan 50 hulpverleners

Eurocross Assistance

Eurocross biedt de beste hulpverlening aan mensen op momenten dat het er echt toe doet, waar ook ter wereld. Met betrokkenheid en persoonlijke aandacht, in elke situatie. Eurocross is onderdeel van Achmea en is één van de grootste organisaties in Nederland op het gebied van medische- en reishulpverlening, en pech- en ongevalshulpverlening in binnen- en buitenland.


Medewerkers van Eurocross staan reizigers  bij tijdens ziekte of problemen in het buitenland, en bij autopech of schade in Nederland en in het buitenland. Ze bieden ondersteuning en geven advies wanneer iemand naar een arts,ziekenhuis of garage moet. Daarnaast regelen ze praktische zaken zoals betalingsgaranties, het boeken van hotelovernachtingen,de terugreis of het vervangende vervoer. Vaak fungeren ze ook als tolk wanneer iemand de taal niet spreekt. Kortom, ze nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen bij ingrijpende gebeurtenissen.

Samenwerking

Elke zomer heeft JobBoost een prachtige samenwerking met Eurocross. Voor de vakantieperiode werft JobBoost meer dan 50 hulpverleners die voornamelijk vakantiegangers ondersteunen bij pech onderweg of tijdens ongevallen.


Recruitmentteam en strategie
Binnen JobBoost wordt een team samengesteld van recruiters die zich specialiseren in het gewenste profiel. Er wordt een grote recruitmentcampagne ontwikkeld, waarbij een mix van media wordt ingezet. Gedurende enkele weken zorgen beide partijen in nauwe samenwerking voor een soepel verloop van de werving en een goede start van de medewerkers. Tijdens hun werk worden de hulpverleners zowel door Eurocross als JobBoost goed begeleid, zodat ze hun taken op een prettige en effectieve manier kunnen uitvoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?