search-block-background

Case: HMSHost by Avolta & JobBoost

Horeca talent op Schiphol

HMSHost (by Avolta)

HMSHost by Avolta exploiteert diverse horeca locaties door heel Nederland. Je komt de locaties tegen op Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, op treinstations en in shopping malls zoals Hoog Catharijne, Amsterdam The Style Outlet en in Designer Outlet Roermond.

Ervaar de ultieme gastvrijheid bij HMSHost, waar gerenommeerde brands als Burger King, La Place, Starbucks en LEON hand in hand gaan met eigen concepten zoals, Amsterdam Bread Company, Kebaya en Harvest Market.

Samenwerking

Medewerkers van JobBoost zijn werkzaam op Schiphol en hebben een breed scala aan horeca werkzaamheden. Variërend van bestellingen opnemen en serveren, kassa-werkzaamheden tot het helpen van gasten.

HMSHost by Avolta werkt samen met JobBoost om talent te werven dat voldoet aan de hoge standaarden voor service en gastvrijheid. JobBoost biedt een scala aan diensten, waaronder ondersteuning bij het werven van vast personeel en flexibele oplossingen voor piekperiodes, inclusief complexe planning.

De recruiters van beide partijen werken nauw samen om een soepele workflow te garanderen. JobBoost is frequent aanwezig op Schiphol om managers en medewerkers te spreken. Alle procedures met betrekking tot de inzet van personeel op de luchthaven worden georganiseerd en strikt nageleefd.

Kortom: een waardevolle samenwerking waar we trots op zijn. Deze samenwerking reikt verder dan enkel het werven van personeel; het gaat om het aantrekken en behouden van talent dat past bij de cultuur van HMSHost en JobBoost.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?