search-block-background

Case: Exact & JobBoost

Customer support en sales professionals

Exact

Exact ontwikkelt cloudsoftware voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen. Denk aan financiële en HR-processen, maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen nemen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op de software van Exact.

Samenwerking

JobBoost heeft sinds 2023 een prachtige samenwerking met Exact waarbij ondersteuning wordt geboden bij het aantrekken van nieuwe talenten op landelijk niveau.

Kweekvijver voor talent
De initiële focus lag op het ondersteunen van de supportafdeling, die vaak wordt beschouwd als de kweekvijver van talent voor Exact. Het is bijzonder om te zien dat bijna alle huidige managers en directieleden hun loopbaan bij Exact zijn begonnen op de supportafdeling.
JobBoost draagt doorlopend bij aan deze instroom door maandelijks een aantal talenten te laten starten. Daarvoor is een recruitmentstrategie ontwikkeld met inzet van campagnes op vele kanalen die door onze recruiters en marketingcoördinatoren constant wordt herzien en verbeterd. JobBoost kan daarom aan de vraag blijven voldoen op lange termijn.

Na enkele maanden kwam ook het verzoek van de salesafdeling van Exact om bij te dragen aan het aantrekken van sales professionals.

De kandidaten die wij matchen worden direct in dienst genomen door Exact.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?